Om oss

Ett byggföretag med sikte på framtiden

Norrortsbesiktning är ett företag med lång erfarenhet av byggbranschen – men det betyder inte att vi vilar på lagrarna. Vi är alltid på väg framåt och vill alltid växa och utvecklas. Vi är nyfikna, öppna för förändring och utmana oss själva och branschen med nya idéer och metoder. Vi ifrågasätter alltid och testar nya vägar.

En fastighet är så mycket mer än bara en byggnad. Ett hus är människors hem, arbetsplatser och inte minst begränsningar. Det är därför det är så viktigt med besiktningar av tak och fastigheter – allt måste vara i gott skick för att fungera och för att husägaren inte ska drabbas av fuktskador, dålig ventilation och andra problem. Tack vare våra breda kunskaper och lång erfarenhet av byggbranschen kan vi genomföra besiktningar av tak, statusbesiktningar och fullständiga entreprenader.

Takbesiktning Stockholm

Kompletta och prisvärda besiktningar

Dagens fastigheter ska inte bara vara funktionella och trivsamma för boende och yrkesarbetande idag, de ska också hålla in i framtiden. Det är därför vi utför noggranna besiktningar och sprider kunskap som hjälper våra kunder att ta hand om sin bostäder på bästa möjliga sätt.

Vi är även ett mycket fördelaktigt företag med tanke på priset. Hos oss får du hjälp av hög klass utan att det ska kosta några enorma summor. Men vi kompromissar aldrig med kvaliteten – vi vet nämligen att vi kan erbjuda bästa möjliga service till bra priser.

Alla våra medarbetare är utbildade inom sina områden och vi arbetar bara med material och verktyg av högsta kvalitet. Vi har dessutom stora kunskaper kring det juridiska när det handlar om fastigheter – vi kan se till att du inte drabbas av konflikter gällande försäkringar.

Vi värnar om miljön

Miljön är alltid i fokus för oss. För att kunna bidra till ett hållbart samhälle ser vi därför till att arbeta med miljövänliga och återvinningsbara produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Erfarna byggare som utför trygga besiktningar